Binlerce kez okunan o yazının tam metni şöyle;

 

"Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş Şanlıurfa'nın en iyi belediye başkanları arasında gösteriliyor. Sürekli halkın arasında dolaşan Başkan Kuş vatandaşların sevgi seli ile karşılaşıyor. Bu sevgi seli yaptığı hizmetlerin karşılığı tabii ki. Dilerseniz Başkan Kuş'un birkaç hizmetini hatırlayalım:

 

 

ÇEVRE DÜZENLEMELERİ

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un Yenice ve Osmanlı Mahallesi sakinlerine sözünü verdiği park çalışmasının tamamlanması için düğmeye basıldı. Yapısal ve bitkisel peyzajı düzenlenirken 15 Mart'ta Şanlıurfa'da etkili olan sel baskınlarında tahrip olan Kito Deresi'ndeki park çalışmaları yeniden başladı.

 

EĞİTİME DESTEK

 

Şanlıurfa’nın en genç nüfusuna sahip ilçesi Eyyübiye’de, gençlerin üniversite sınavlarında başarılı olması için tüm imkanlarını seferber eden Eyyübiye Belediyesi, hafta sonu yapılacak sınav öncesi simülasyon sınav gerçekleştirdi.

 

PARK BAHÇE ÇALIŞMALARI

 

Eyyübiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ileFen İşleri Müdürlüğü’nün organize çalışması sonucu tahrip olarak kullanılamaz hale gelen 24 parkın tamamında yapısal ve bitkisel peyzaj düzenlemesi tamamlanırken, tüm parkların yeşillendirme, ağaçlandırma, sulama ve aydınlatma sistemleri de onarıldı.

 

BİNLERCE YENİ KONUT

 

Hızla artan nüfusuna yeni konut alanları arayan Şanlıurfa’da şehrin yönü merkez Eyyübiye ilçesinin güney batısındaki dağlık araziye döndü. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un girişimleri sonucu planlı konut alanı olarak ilan edilen bölgede, Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ’nin yapımına başladığı konut projeleriyle binlerce konut inşa ediliyor.

 

GENÇLİK MERKEZLERİ

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un ilçe gençliğine sözü olan ve yapımı tamamlanan Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde açılış için son hazırlıklar yapılıyor. Spordan bilişime, mesleki kurslardan üniversiteye hazırlığa kadar her alanda ilçe gençliğini geleceğe taşıyacak altyapının kurulduğu merkezde tefrişat çalışmaları tamamlandı.

 

 

MİLET BAHÇELERİ

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 180 dekarlık alanıyla bölgenin en büyük ve Türkiye’nin en donanımlı millet bahçelerinden olan Eyyübiye Millet Bahçesi’nin 23 Haziran 2023 Cuma günü halka açılacağını duyurdu.

 

DOĞALGAZ VE KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞEMELERİ

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un, ilçeye doğalgaz ulaştırılması sözünün gerçekleşmesinin ardından başlayan kilitli parke yenileme çalışmaları sokak sokak devam ediyor. Doğalgaz şebekesi kaçak testlerinin tamamlandığı sokaklar, içiyle dışıyla daha konforlu hale geliyor.

 

 

Ve bunun gibi yüzlerce hizmetle Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş vatandaşlar tarafından büyük sevgi seliyle karşılanmaya devam ediyor."

 

Haber: Gaffar Kaymaz