WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Filistin: Bakan Gvir'in Mescid-i Aksa'ya baskını, Müslümanlara karşı bir provokasyondur

Ramallah, 2 Nisan (Hibya) - Filistin Dışişleri ve Gurbetçiler Bakanlığı, Ben Gvir'in Mescid-i Aksa'ya baskınının milyonlarca Müslümana karşı bir provokasyon olduğunu açıkladı.

Filistin: Bakan Gvir'in Mescid-i Aksa'ya baskını, Müslümanlara karşı bir provokasyondur
Paylaş:

Filistin Dışişleri ve Gurbetçiler Bakanlığı, İsrailli Bakan Ben Gvir'in Mescid-i Aksa'ya yaptığı baskını şiddetle kınadı.

Bakanlığın açıklamasında "Bu baskın, yerleşimci grupların sürekli baskınlarını, Talmudi ritüellerini yerine getirmelerini ve camiyi kutsal sayma haklarını ihlal eden tahrik edici çağrılarını sürdürmelerini eşlik etmektedir. Amaçları, Mescid-i Aksa'nın zamanla bölünmesini sağlamak, bunun ardından fiziksel olarak da bölünmesi ya da yıkılıp yerine "tapınak" adı verilen yapının inşa edilmesidir" denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.