WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Zafer Partili Kara: Türk milleti, bu iki kutbun arasında sıkışmaya mahkum değildir

Bursa, 7 Nisan (Hibya) - Zafer Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mahmut Kara, siyasetteki kutuplaşmaya vurgu yaparak açıklamalarda bulundu.

Zafer Partili Kara: Türk milleti, bu iki kutbun arasında sıkışmaya mahkum değildir
Paylaş:

Zafer Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mahmut Kara, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kara, siyasetteki kutuplaşmaya dikkat çekerek şunları söyledi:

"Türkiye bugün, iktidar ile ana muhalefet arasındaki yapay ve yıpratıcı bir kutuplaşmanın esiri haline getirilmeye çalışılıyor. İktidar, ana muhalefeti mandacılıkla; ana muhalefet ise iktidarı cuntacılıkla suçluyor. Bu karşılıklı suçlamalar, milletin gerçek sorunlarını konuşmaktan uzak, yapay gündemlerin pençesinde bir siyaseti besliyor. Oysa Türk milleti, bu iki kutbun arasına sıkışmaya mahkum değildir. Ne mandacılara boyun eğer, ne de darbecilere geçit verir. Türk milletinin ihtiyaç duyduğu şey; emperyalizmin karşısında Atatürk çizgisinde üçüncü bir yoldur. İşte o yol, Türk milletinin sesi olan Zafer Partisi’dir. Akılla, bilimle, vatan sevgisiyle yürüyen bu yol; Türk milletini yeniden ayağa kaldıracak yegâne yoldur."

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.