WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Ziraat Yatırım'dan haftalık menkul kıymet istatistikleri değerlendirmesi

İstanbul, 7 Nisan (Hibya) - Ziraat Yatırım'ın değerlendirmelerine göre 24 - 28 Mart haftasında, (piyasa fiyatı ve kur hareketinden arındırılmış) hisse senetlerinde 652mn USD satış gözlendi.

Ziraat Yatırım'dan haftalık menkul kıymet istatistikleri değerlendirmesi
Paylaş:

Ziraat Yatırım'ın haftalık menkul kıymet istatistikleri değerlendirmesinde şu ifadeler kaydedildi:

"TCMB tarafından açıklanan haftalık menkul kıymet istatistiklerine göre, 24 - 28 Mart haftasında, (piyasa fiyatı ve kur hareketinden arındırılmış) hisse senetlerinde 652mn USD satış gözlendi. Öte yandan, ÖST tarafında 48mn USD satış gerçekleşti. DİBS (Kesin Alım) tarafında ise 2.388mn USD satış oldu. Toplamda, yabancıların 24 - 28 Mart arası haftalık işlemleri 3.088mn USD 'lik net satışa işaret etti.

Yılbaşından beri ise 28.03.2025 tarihi ile biten hafta itibarıyla hisse senedinde 177mn dolarlık net satış, DİBS (Kesin Alım) tarafında 659mn dolarlık net alış ve ÖST tarafındaki 354mn USD alışlarla birlikte toplamda 836mn USD giriş görüldü.

28 Mart ile biten haftada, yurtdışı yerleşiklerin hisse senedi piyasasındaki payı %37,4 olarak gerçekleşmiştir."

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.