WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Carney: Başkan Trump'ın gümrük vergileri küresel ekonomiyi çökertiyor

Ottawa, 7 Nisan (Hibya) - Kanada Başbakanı Mark Carney, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump’ın gümrük vergilerinin küresel ekonomiyi çökerttiğini söyledi.

Carney: Başkan Trump'ın gümrük vergileri küresel ekonomiyi çökertiyor
Paylaş:

Kanada Başbakanı Carney, ABD Başkanı Trump’ın gümrük vergilerinin küresel ekonomiyi çökerttiğini ve emeklilerin birikimleri konusunda endişeli olduğuna dikkati çekti.

Carney, hükümetinin, bir yıl boyunca asgari RRIF çekim tutarını yüzde 25 oranında azaltarak ve GIS'i yüzde 5 oranında vergisiz artırarak vatandaşlarının emekliliğini koruyacağını belirtti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Rubenis Tekstil'den pay geri alım bildirimi

Akışın sonuna geldiniz.