WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Atina'da ulusal tren şirketi ofisinin yakınında bomba patladı

Atina, 12 Nisan (Hibya) - Atina'da ulusal tren şirketi ofisinin yakınında bomba patladı. Patlamada yaralanan olmadı.

Atina'da ulusal tren şirketi ofisinin yakınında bomba patladı
Paylaş:

Cuma akşamı Atina'nın merkezindeki Hellenic Train'in ofislerinde bir bomba patladı.

Saat 20:53'te “Zougla” haber sitesini arayan kimliği belirsiz bir kişi, bir bomba olduğu uyarısında bulundu ve bombanın 35 ila 40 dakika içinde patlayacağını iddia etti.

Patlamaya, binanın dışında plakasız bir motosikletin üzerine bırakılmış bir sırt çantasının içine yerleştirilmiş el yapımı bir düzenek neden oldu.

Daha önce Syngrou Caddesi'nin bir bölümünde trafik durdurulmuştu.

Polise göre, herhangi bir yaralanma bildirilmezken, bomba imha birimi ve adli tıp biriminin soruşturması tamamlanıncaya kadar bölge kapatıldığı için patlamanın neden olduğu hasarın boyutu bilinmiyor.

Terörle mücadele polisi, Cuma gecesi ülkenin ana demiryolu şirketi Hellenic Train'in Atina'nın merkezindeki Syngrou Caddesi'nde bulunan ofisinin önünde meydana gelen patlamayı araştırıyor.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.