WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

MSB: Ülkelerin askeri temsilcileriyle Karadeniz'in güvenliğine ilişkin toplantı yapılacak

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Ukrayna-Rusya arasında olası bir ateşkesin ardından, Karadeniz'in güvenliği için toplantı yapılacağını açıkladı.

MSB: Ülkelerin askeri temsilcileriyle Karadeniz'in güvenliğine ilişkin toplantı yapılacak
Paylaş:

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Ukrayna-Rusya arasında olası bir ateşkesin ardından, Karadeniz'in güvenliği için yabancı ülkelerle birlikte toplantı yapılacağını duyurdu.

MSB'nin açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Rusya Federasyonu ile Ukrayna arasında olabilecek ateşkesin ardından, Karadeniz'de barış ortamının korunmasına yönelik, 15-16 Nisan tarihlerinde, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Karargahında, Rusya Federasyonu ile Ukrayna arasında olası bir ateşkesin ardından Karadeniz'in güvenliği konusunda toplantı yapılacak. Yabancı ülke askeri temsilcilerinin de katılımıyla yapılacak toplantıda, Karadeniz'de barış ortamının muhafazası amacıyla yapılabilecek askeri planlamaların deniz boyutu ele alınacak."

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.