WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Siirt’te güvenlik ve asayiş masaya yatırıldı

Siirt, 14 Nisan (Hibya) - Siirt Valisi Kemal Kızılkaya başkanlığında, "Haftalık İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı" gerçekleştirildi.

Siirt’te güvenlik ve asayiş masaya yatırıldı
Paylaş:

Valilik binasında düzenlenen toplantıya, emniyet, jandarma ve ilgili kurum müdürleri katıldı. 

Toplantıda; terörle mücadele, asayiş olayları, mali ve organize suç örgütleriyle mücadele, uyuşturucuyla mücadele, düzensiz göçle mücadele, okul çevrelerinde güvenlik, siber suçlarla mücadele ve trafik tedbirleri konularında alınan önlemler ele alındı.
Valilik açıklamasında, şehrin huzur ve güvenliği için tüm birimlerin 7 gün 24 saat esasına göre büyük bir kararlılıkla çalışmalarını sürdürdüğü vurgulandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.