WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan'dan Başkan Bozbey hakkında suç duyurusu

Bursa, 14 Nisan (Hibya) - AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını duyurdu.

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan'dan Başkan Bozbey hakkında suç duyurusu
Paylaş:

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını bildirdi.

AK Parti Bursa İl Başkanı Gürkan'ın yaptığı basın açıklamasına göre 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Mustafa Bozbey ve bazı belediye yöneticileri hakkında, "görevi kötüye kullanma" ve "güveni kötüye kullanarak kamu kaynaklarına zarar verdikleri" iddiasıyla suç duyurusunda bulunulacak.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.