WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Katar, Doha'da 19 Rus ve Ukraynalı aileye ev sahipliği yapacağını duyurdu

Doha, 16 Nisan (Hibya) - Katar, Doha'da 19 Rus ve Ukraynalı aileye ev sahipliği yapacağını ve sağlık hizmeti ve kapsamlı destek sağlayacağını duyurdu.

Katar, Doha'da 19 Rus ve Ukraynalı aileye ev sahipliği yapacağını duyurdu
Paylaş:

Katar Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Katar Devleti, 32 çocuk da dahil olmak üzere Rusya ve Ukrayna'dan 19 ailenin Doha'ya geldiğini duyurdu.

Bu aileler, sağlık hizmeti ve kapsamlı destek hizmetleri sunan Rusya ve Ukrayna'ya yönelik ilgili programlara katılacak.

Bu girişimin, Katar'ın devam eden Rusya-Ukrayna çatışması nedeniyle ayrılan aileleri yeniden bir araya getirmeye yönelik devam eden arabuluculuk çabalarının bir parçası olduğu belirtilen açıklamada şöyle denildi:

“Katar Devleti Dışişleri Bakanlığı, 32 çocuk da dahil olmak üzere 19 Rus ve Ukraynalı ailenin 14-24 Nisan tarihleri arasında Doha'da ağırlanacağını doğruladı. Bu, Katar'ın geçen yıl 20 Rus ve Ukraynalı aileyi tıbbi, psikolojik ve sosyal destek aldıkları başarılı bir şekilde ağırlamasının ardından geldi.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.