WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Koçak: Hiçbir borcu bahane etmeden dolu dolu bir hizmet yılı geçirdik

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak, 15 Nisan 2024 tarihinde 120 milyon TL borçla devraldığı belediyenin borcunun 15 Nisan 2025 itibarıyla 49 milyon TL'ye düştüğünü duyurdu.

Koçak: Hiçbir borcu bahane etmeden dolu dolu bir hizmet yılı geçirdik
Paylaş:

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak,belediyenin bir yıllık mali durum tablosunu kamuoyuyla paylaştı.

Başkan Koçak, "Göreve geldiğimizde halkımıza hesap verme taahhüdünde bulunduk. Mali durumumuzu branda ile belediyemizin önüne astık. Makamın asıl sahibi olan Şereflikoçhisar halkına geçen bir yılın hesabını şeffaf bir şekilde sunuyoruz. Hiçbir borcu bahane etmeden dolu dolu bir hizmet yılı geçirdik" sözlerine yer verdi.

Koçak, belediyenin mali durumuna müdahale ettikten sonra bir yıl içinde 78 milyon TL borç ödendiğini belirterek, “İlçemizin dört bir yanında, hem merkezde hem de kırsal mahallelerimizde çeşitli projeler ve çalışmalarla vatandaşlarımıza hizmet sunmayı aksatmadık. Tüm bu çalışmalar sürerken, 78 milyon TL borcu da ödeyebildik. Borcu bahane etmeden, olumsuzlukların arkasına sığınmadan, imkanlarımızı zorlayarak asfalt çalışmalarımızı gerçekleştirdik, personel maaşlarını ödedik ve farklı projeleri hayata geçirdik” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.