WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Keçiören'de 1. Kitap Günleri başladı

Keçiören Belediyesi tarafından Kalaba Kent Meydanı’nda düzenlenen 1. Kitap Günleri kapılarını kitapseverlere açtı.

Keçiören'de 1. Kitap Günleri başladı
Paylaş:

10 gün boyunca 10.00-20.00 saatleri arasında açık olacak fuara 45 yayınevi ve 46 yazar katılıyor. Etkinlikte birbirinden değerli yazarlar tarafından gerçekleştirecek söyleşilerin ardından düzenlenecek imza törenleri ile kitaplar imzalanacak.

Birçok yayınevi ve birbirinden değerli yazarları kitapseverlerle buluşturan 1. Kitap Günleri’nin açılışında konuşan Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, “30 senedir Keçiören’de böyle şeyler yoktu deniyor. Biliyorsunuz geçtiğimiz aylarda tiyatro festivalleri düzenledik ve tüm Ankara’dan vatandaşlarımız ilçemize akın etti. İnşallah biz 5 seneye inanılmaz şeyler sığdıracağız. Önemli olan samimiyettir. Biz bu samimiyeti Keçiören’imize getirdik yaşatmaya devam edeceğiz. Sarı saçlı, mavi gözlü Atatürk'ümüzün izinde Cumhuriyetimizin kültür ve sanat değerlerine sahip çıkacağız” dedi.

Keçiören Belediyesi konservatuvarı sanatçılarının ve Özbekistan Devlet Filarmoni sanatçılarının sahne aldığı etkinlikte kitapseverler keyifli anlar da yaşadı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```