WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Işıkhan, Uluslararası Emek, Dijitalleşme ve Sosyal Adalet Kongresi’ne katıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Memur-Sen Konfederasyonu tarafından düzenlenen ‘Uluslararası Emek, Dijitalleşme ve Sosyal Adalet Kongresi’ne katıldı.

Bakan Işıkhan, Uluslararası Emek, Dijitalleşme ve Sosyal Adalet Kongresi’ne katıldı
Paylaş:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Memur-Sen Konfederasyonu tarafından; 41 ülkeden 50 konfederasyon, 3 uluslararası örgüt ve 200 sendikacının katılımıyla düzenlenen ‘Uluslararası Emek, Dijitalleşme ve Sosyal Adalet Kongresi’ne katıldı.

Her alanda küresel çapta hızlı dönüşümlerin yaşandığı bu dönemde, emeğin ve sosyal adaletin önemini ön planda tutarak çalışma hayatında yenilikçi adımlar atmaya devam edeceklerinin altını çizen Bakan Işıkhan, "Sosyal diyalog mekanizmalarımızı sadece ulusal değil, uluslararası alanda da güçlendireceğiz. Bu anlamlı organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen başta Memur Sen ve Uluslararası Emek Konfederasyonu (ILC) Genel Başkanı Ali Yalçın ile yönetimi olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ediyorum." açıklamasını yaptı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.