WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Bakan Al Khulaifi, ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı ile görüştü

Doha, 17 Nisan (Hibya) - Katar Dışişleri Bakanlığı Devlet Bakanı Dr. Mohammed bin Abdulaziz Al Khulaifi, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakan Yardımcısı ile bir araya geldi.

Bakan Al Khulaifi, ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı ile görüştü
Paylaş:

Dışişleri Bakanlığı Devlet Bakanı Dr. Al Khulaifi, Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakan Yardımcısı ile bir araya geldi. Görüşmede ikili ilişkiler, bölgesel gelişmeler ve karşılıklı iş birliği alanlarında atılabilecek adımlar ele alındı. Taraflar, ortak çıkarlar doğrultusunda diplomatik ilişkilerin güçlendirilmesi yönünde mutabık kaldı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.