Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un, ilçe gençliğinin eğitimine verdiği önem doğrultusunda kurulan sınav hazırlık merkezleri ve kitap otakları, bu yıl da yüzlerce gencin üniversite hayalini gerçeğe dönüştürmek için dolup taşacak.

2023-2024 eğitim öğretim dönemi başlamadan önce, yaz tatilini değerlendirerek sınavlara daha iyi çalışmak isteyen öğrencilere önemli bir fırsat sunan Eyyübiye Belediyesi, Yenice Sınav Hazırlık Merkezi’nde yaz kursları düzenliyor. Liselerin 9, 10, 11 ve 12’nci sınıflarında eğitime devam eden tüm öğrencilerin katılabileceği yaz kursları, üniversite sınavlarına hazırlanacak adayların eksiklerini tespit edebilmeleri, sınavlara oldukça uzun bir süre varken telafi yoluna gidebilmeleri ve gelişimlerini düzenli olarak takip edebilme şansı veriyor.

Eyyübiye Belediyesi’nin, konforlu bir eğitim ortamı için tüm fiziki şartları sağladığı Yenice Sınav Hazırlık Merkezi’ndeki yaz kursları, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde verilecek. Kurslarla ilgili ayrıntılı bilgi, mesai saatlerinde 0414 315 14 15 (Dahili: 2395) numaralı telefondan öğrenilebilir.