WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Katarlı Bakan El-Huleyfi, ABD Hazine Bakan Yardımcısı Faulkender ile görüştü

Washington, 24 Nisan (Hibya) – Katar Dışişleri Bakanlığı bünyesindeki Devlet Bakanı Muhammed bin Abdülaziz bin Salih El-Huleyfi, ABD Hazine Bakan Yardımcısı Michael Faulkender ile görüşme gerçekleştirdi.

Katarlı Bakan El-Huleyfi, ABD Hazine Bakan Yardımcısı Faulkender ile görüştü
Paylaş:

Katar Dışişleri Bakanlığı Devlet Bakanı Dr. Muhammed bin Abdulaziz bin Salih El Huleyfi, Washington'da ABD Hazine Bakan Yardımcısı Michael Faulkender ile bir araya geldi.

Görüşmede, sürdürülebilirlik ve kalkınmayla ilgili küresel zorlukların ele alınması için ortaklık alanlarında iş birliğini artırmanın yolları ele alındı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.