WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Macron: İnsanlık adına, hakikat ve adalet adına çalışmaya devam edelim

Paris, 24 Nisan (Hibya) - Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, insanlık adına hakikat ve adalet adına çalışmaya devam etme çağrısı yaptı.

Macron: İnsanlık adına, hakikat ve adalet adına çalışmaya devam edelim
Paylaş:

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Ermeni soykırımı 110 yıl önce başladı. 24 Nisan, ulusal anma günüdür; tüm kurbanları analım ve anılarını canlı tutalım. İnsanlık adına, hakikat ve adalet adına çalışmaya devam edelim.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.