WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Memişoğlu: Hastanelerimizde hizmetlerimiz kesintisiz sürüyor

İstanbul, 24 Nisan (Hibya) – Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, deprem nedeniyle yaralanan vatandaşların sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Bakan Memişoğlu: Hastanelerimizde hizmetlerimiz kesintisiz sürüyor
Paylaş:

Bakan Memişoğlu’nun konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“Direkt depremin etkisiyle birincil yaralanma olmayan bir deprem yaşadık. Hepimize yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bununla birlikte deprem sonrası panik, travma ve kaçış esnasında yaşadıkları yaralanmalarla hastalarımız 112 ve direkt kendi ile hastanelerimize başvurdu.

İkincil yaralanmalarla başvuran hastalarımızı halihazırda geç başvurular ve acil gözlemde tedavi görenlerle birlikte 60 hastamız bulunmakta. 55’i İstanbul’da, 1 tanesi Sakarya’da, 2 tanesi Yalova’da ve 2 tanesi Tekirdağ’da olmak üzere bu hastalarımızın tedavileri devam etmekte. Genel sağlık durumları iyi, hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

Özellikle buradan deprem sonrası vatandaşlarımızın çağrılarına ivedi yanıt verip, hepsinin teyakkuza geçip İstanbul depremiyle ilgili bütün hizmetleri sunan sağlık personelime, sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Dünden itibaren devletin bütün kurumları, bakanları, herkes elbirliğiyle ve organize şekilde bu depremle ilgili bütün önlemleri, hizmetleri verebildiğini gördük. Ama yine de büyük deprem olursa nasıl hareket edeceğimizi istişare ediyoruz.

Bütün hastanelerimizde hizmetlerimiz, poliklinik, ameliyat hizmetleri dahil kesintisiz sürmektedir.

Sağlık Bakanı olarak bütün gelişmeleri yakından takip ediyorum.”

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala’nın konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“İstanbul’umuza, bölgemize, Türkiye’mize büyük geçmiş olsun dileklerimi arz ediyorum. Depremin ilk anından itibaren Sayın Cumhurbaşkanımız, bütün görevlendirmeleri yapmış ve o andan itibaren deprem sürecini anbean takip etmektedir.

Devletimizin bütün kurumları, bütün kapasitesiyle milletimizin yanındadır, sahadadır. Ve yapılması gereken her şey, çok detaylı çalışılarak yapılmakta ve milletimizle buluşturulmaktadır.

Milletimizden istirhamımız, bakanlarımızın açıklamalarına itibar etmeleridir. Resmi açıklamalara, resmi kurumlarımızın açıklamalarını dikkate almalarıdır.  Bunun dışındaki açıklamaları ve söylemleri dikkate almamaları çok önem arz etmektedir.

Böyle zamanlarda doğru bilgiye erişmenin yolu budur. Dezenformasyon, yanlış bilgiler çok ciddi olumsuz sonuçlar doğurabilmektedir.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.