WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

TBMM Başkanı Kurtulmuş, 7’nci Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'na katıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Ankara Bilim Üniversitesinin düzenlediği, 7’nci Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’na katıldı.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, 7’nci Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'na katıldı
Paylaş:

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Ankara Bilim Üniversitesinin düzenlediği, 7’nci Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’na katılarak konuşma gerçekleştirdi.

Türkiye'nin ikinci yüzyılına yapay zekadan savunma sanayiine, yüksek teknolojinin her alanında kararlı adımlarla girdiğini belirten Kurtulmuş, "Bu gayretleri takdirle izliyor; ilgili tüm kurum, kuruluş ve girişimlerin azmini heyecanla takip ediyoruz" dedi.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, sadece teknoloji üretmeye değil; onu adaletle, irfanla, hakkaniyetle harmanlamaya mecbur olduklarını vurgulayarak şunları söyledi:

"Çünkü teknoloji, insanlık değerleriyle anlam kazanır. Bilgiyle vicdanı, bilimle ahlakı buluşturmak, yeni dünyanın inşasında tarihi bir sorumluluğumuzdur. Medeniyetimizin kadim birikimiyle, bu alanda da dünyaya yeni sözler söyleyeceğimize inanıyorum. Bu vizyoner organizasyonda emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum."

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.