Haliliye Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramını huzur içerisinde geçirmesi için titizlikle sürdürdüğü çalışmalarına bayram sonrası da devam ediyor.

Kurban Bayramı boyunca 635 personeliyle sahada olan Haliliye Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğüne bağlı personellerin özverili çalışmasıyla kurban kesim ve satış yerlerinde bayram mesaisini sürdürdü. Bayram öncesi alanlarda hazırlıklarını tamamlayan ekipler, bayram boyunca da temizlik çalışmalarıyla vatandaşlara hijyenik ortamlar sundu. Kurban Bayramının geride kalmasıyla kötü kokunun önüne geçilmesi adına kesim yerleri, mazgallar ve çöp konteynırları başta olmak üzere ekiplerin ilçede sürdüğü kapsamlı temizlik çalışması ise devam ediyor. Bayram sonrası istenmeyen görüntülerin önüne geçilmesi için alanları köpüklü su ve gül suyuyla yıkayan ekipler, vatandaşlara yeniden hijyenik ortamlar sunuyor. 

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise vatandaşların karşılaştıkları olumsuzlukları 444 22 63 numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla bildirmeleri halinde, anında müdahale edileceği kaydedildi.