WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

UCLG-MEWA heyeti Kütahya'daki tarihi ve kültürel değerler ile sosyal projeleri inceledi

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Denetim Kurulu ve Mali Yönetim Komitesi Toplantısı kapsamında, şehrimizi ziyaret eden heyet şehrimizin önemli noktalarında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

UCLG-MEWA heyeti Kütahya'daki tarihi ve kültürel değerler ile sosyal projeleri inceledi
Paylaş:

Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Dünya Yerel Yönetim ve Demokrasi Akademisi Vakfı (WALD) Denetim Kurulu Üyesi Metin Özdemir ile Safranbolu Belediyesi Dış İlişkiler Koordinatörü Hilal Yılmaz, Kütahya Belediyesi Etüd Proje Müdürü Mehmet Zenci ve belediye personelimiz ile birlikte ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak iKent Tarihi Müzesi’ni gezen heyet, şehrin geçmişini ve kültürel mirasını derinlemesine inceleme fırsatı buldu. Ziyaretin bir diğer durağı, Germiyan Sokak’ta yer alan UNESCO Konağı oldu. UCLG-MEWA heyeti, Yaşayan İnsan Hazinesi Ödülü sahibi Çini Ustası Mehmet Gürsoy’u ziyaret ederek, geleneksel Türk çini sanatının usta isminden bilgi aldı.

Heyet, Kütahya Belediyemiz tarafından hayata geçirilen sosyal projelere de göz attı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.