WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Otokar'dan ilk çeyrekte 463.335 bin TL net dönem zararı

Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.Ş, 2025 yılının ilk çeyreğini 463.335 bin TL net dönem zararıyla kapattı.

Otokar'dan ilk çeyrekte 463.335 bin TL net dönem zararı
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimizin 2025 yılı ilk üç aylık konsolide cirosu 7.959.654 bin TL, brüt karı 1.164.777 bin TL olarak gerçekleşmiştir. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) düzenlemeleri uyarınca Türkiye Finansal Raporlama Standartları çerçevesinde ve 28.12.2023 tarihli enflasyon muhasebesi uygulamasına ilişkin ilke kararı uyarınca hazırlanan konsolide finansal tablolara göre, şirketimiz 2025 yılı ilk çeyreğini 738.254 bin TL vergi öncesi zarar ve 463.335 bin TL net dönem zararıyla tamamlamıştır.'' bilgisi verildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.