WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Ergani’de “Doğadan Sanata, Sanattan Mutluluğa” etkinliği düzenlendi

Diyarbakır, 29 Nisan (Hibya) - Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü öncülüğünde “Doğadan Sanata, Sanattan Mutluluğa” adlı renkli bir etkinlik düzenlendi.

Ergani’de “Doğadan Sanata, Sanattan Mutluluğa” etkinliği düzenlendi
Paylaş:

Etkinlik kapsamında, Gençlik Merkezi’nin bahçesinde toplanan papatya ve çeşitli çiçeklerle gençler, “Doğa Sanat Çerçevesi” oluşturdu.

Ergani Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Gençlik Merkezimizin bahçesinden topladığımız papatya ve çiçeklerle ‘Doğa Sanat Çerçevemizi’ oluşturduk. Doğanın güzelliğini sanatla buluşturduk, ortaya rengarenk manzaralar çıktı!” ifadelerine yer verildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.