Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz Gazi Abdulselam Yıldız'ın düğününe Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici ile birlikte katıldı.

 

 

Eyyübiye ilçesinde yapılan düğünde Gazi Abdulselam Yıldız'ı yalnız bırakmayan Başkan Mehmet Yavuz, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici ile birlikte Gazi Abdulselam Yıldız'ın anne ve babasına hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Eyyübiye’de özel bir düğün salonda Gazi Abdulselam Yıldız ile Muhbet Tepe, düzenlenen törenle dünya evine girdi.

 

Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Gazi Abdulselam Yıldız'ın düğününe katılarak Gazimizin yanlarında olmak istediklerini söyledi. Genç çiftlere mutluluklar dileyen Başkan Yavuz, "Şehitlerimize ve Gazilerimize olan minnet borcumuzu ödeyemeyiz. Ama en azından Şehitlerimizin emaneti olan ailelerine ve Gazilerimize her zaman sahip çıkmak için elimizden gelen gayreti Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü devletimiz ve bizler göstermeye çalışacağız." dedi.

 

Gazi Abdulselam Yıldız ise "Dernek Başkanımız Mehmet Yavuz ve Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Hasan Bilici her zaman yanımızda gördük. Bu mutlu günümde de beni yalnız bırakmayarak yanımda olan Başkanıma ve tüm davetlilere teşekkür ediyorum." ifadelereni kullandı.