WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Baghaei, Filistin'de öldürülen 200'den fazla medya çalışanını andı

Tahran, 3 Mayıs (Hibya) - İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Esmaeil Baghaei, Dünya Basın Özgürlüğü Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Baghaei, Filistin'de öldürülen 200'den fazla medya çalışanını andı
Paylaş:

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Baghaei, Dünya Basın Özgürlüğü Günü'nün, gazetecilerin, Filistinlilerin soykırım vahşetini gözler önüne sermek için hayatlarını riske atan fotoğrafçı ve kameramanların cesaretinin önemli bir hatırlatıcısı olarak kutlandığını belirtti.

Ortaya çıkarmaya çalıştıkları soykırım kampanyasının kurbanı olan 200'den fazla medya çalışanını andığını söyleyen Baghaei, "Gazze'deki Filistinlilerin yaşadığı aşırı acı ve ızdırabı belgelemek ve apartheid işgalci rejiminin vahşetini yayınlamak zorunda hissettikleri için hedef alındılar." dedi.

Baghaei, ABD ve İsrail'in, vahşeti destekleyenve savunan diğer ülkeler ile bu suçlara ortak olduklarını ve hesap vereceklerini vurguladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.