WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Melet, yeniden düzenlenerek hizmete açıldı

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, yıllarca atıl durumda kalan ve çevre kirliliğiyle gündeme gelen Melet, yeniden düzenlenerek hizmete açıldı.

Melet, yeniden düzenlenerek hizmete açıldı
Paylaş:

2019 yılında göreve gelen Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde başlatılan projeyle, çöpten ve kirlilikten arındırılan Melet, bugün Ordu’nun  turizm alanlarından biri haline geldi.

Projede üç aşamalı çalışmalar gerçekleştirildi. Birinci ve ikinci etaplar tamamlanarak vatandaşların kullanımına açılırken, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, fitness alanları ve çok amaçlı spor sahaları gibi çeşitli sosyal donatılar inşa edildi. Bu düzenlemelerle birlikte, atıl alanlar eski günlerini geride bıraktı.

Çalışmaların üçüncü aşaması ise Durugöl Mahallesi’nde, Karadeniz Sahil Yolu ve Karadeniz kıyısı arasında kalan yaklaşık 50 dönümlük alanda sürdürülüyor. Bu etapta yürüyüş yolu, kafeterya, çocuk oyun alanları, fitness alanı, spor sahaları, otopark, kuru havuz, toplanma ve etkinlik alanları, peyzaj düzenlemeleri, mescit ve şadırvan yer alacak.

Ayrıca, modern kent mobilyaları ve aydınlatma sistemleriyle alan zenginleştirilecek.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.