WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Başkan Güler, Anneler Günü nedeniyle Aybastı’yı ziyaret etti

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Anneler Günü nedeniyle Altınordu ilçesinde yaşayan 110 yaşındaki Hayriye Aybastı’yı ziyaret etti.

Başkan Güler,  Anneler Günü nedeniyle  Aybastı’yı ziyaret etti
Paylaş:

Başkan Güler, Aybastı’yı günün anısına çiçek ve hediye ile onurlandırırken, nazik sohbet gerçekleştirdi.

Başkan Güler yaptığı açıklamada, Aybastı’nın sağlığını iyi olduğunu belirterek, “Öncelikle Anneler gününü kutluyorum. Kendisi 110 yaşında olmasına rağmen hem çocuklarına bakıyor hem de örgü örüyor. Hayatından kesitler paylaştı. Üç evladını yetiştirmiş, örnek bir anne. Böyle bir annenin gününü kutladığımız için mutluyuz. Kendisine daha sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Hayriye Aybastı ise ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Güler’e teşekkür etti. Aybastı yaptığı açıklamada, “Allah’a şükür kendimi iyi hissediyorum. Günlük hayatımda bahçe işleri yapıyorum, pancar ve fasulye dikiyorum. Gücümün yettiği kadar çalışmaya devam ediyorum. Doğal beslenmeye özen gösteriyorum. Rabbim sağlık verdiği sürece böyle devam edeceğim. Bu güzel ziyaret için başkan ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.