İSTANBUL (AA) - Düzey, bakliyat kategorisinde piyasaya sürdüğü kendi markası Ekin'in iletişim çalışmalarını gerçekleştirmek üzere Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi (USLA) ile iş birliğine imza attı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Düzey, geçen ay kendi markası Ekin'i bakliyat kategorisinde tüketicilerin beğenisine sundu.

Antik çağlardan günümüze pek çok medeniyete ev sahipliği yapan Anadolu'nun kültür mozaiğinden ve zengin gastronomi kültüründen ilham alan Ekin, bakliyat dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Ekin, Anadolu yemek kültürünün ayrılmaz bir parçası olan, yöresel gastronominin sevilen çeşitleri mercimek, nohut, kuru fasulye, pirinç, bulgur ve kuru mantıdan oluşan 8 farklı ürünle "Geleneksel Lezzet Sırrı" sloganını sahipleniyor.

Pazarlama aktivitelerini, iletişim çalışmalarını ve lansmanlarını gerçekleştirmek üzere Düzey'in ev dışı tüketim alanındaki en büyük müşterilerinden USLA ile anlaşan Ekin, aynı zamanda burada bir sosyal sorumluluk da üstleniyor. USLA, Kanyon'da özel olarak tasarladığı satış noktasında tüm Ekin ürünlerini ve promosyon malzemelerini satışa sunuyor. Buradaki satışlardan elde edilen gelir ise anlaşmalı sivil topluma kuruluşlarına bağışlanacak.

- "USLA'daki müşteri noktamız ile sosyal sorumluluğu da gündemimize aldık"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Düzey Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ceren Kutlay, Ekin & USLA Düzey ailesi olarak 37 yıllık markası Ekin'i yeniden tüketiciyle buluşturmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu köklü markamızın tüm pazarlama aktivitelerini gerçekleştirmek için Düzey'in ev dışı tüketim alanındaki en önemli müşterilerinden biri olan USLA'yı tercih ettik. En eski müşterimize en eski markamızı güvenle emanet ederek iletişim çalışmalarına hız kazandırıyoruz. Sosyal medya hesaplarımızda yayınlamak üzere USLA'da çektiğimiz tarif videoları da yakın zamanda kanalımızda olacak. Premium bir satış noktası olarak konumlandırdığımız USLA'daki müşteri noktamız ile sosyal sorumluluğu da gündemimize aldık. Ham madde seçimini titizlikle yürüttüğümüz, sürdürülebilir tarımı odağımıza alarak ülkemizin verimli topraklarında çiftçimizin emeğiyle ürettiğimiz ürünlerimizden elde ettiğimiz gelirin sivil toplum kuruluşlarına gidiyor olması bizi çok mutlu ediyor."

Tüketicilerin lezzetli ve kaliteli bakliyat ürünlerini avantajlı fiyata almalarına imkan sunan Ekin'in kısa sürede Türkiye genelinde hedef kitlesine ulaşması bekleniyor.