WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Başkan Zeyrek: Manisa’mın hak ettiği değere ulaşması için çalışıyoruz

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, gece gündüz demeden Manisa’nın hak ettiği değer ulaşması için çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Zeyrek: Manisa’mın hak ettiği değere ulaşması için çalışıyoruz
Paylaş:

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ve Yunusemre belediyeleri iş birliği ile Kurşunlu Han’da Anneler Günü için Bahar Matinesi düzenlendi.

Sanatçı Cenk Ürek’in sahne aldığı etkinliğe, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ve Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın eşi Serap Balaban ile çok sayıda kadın katıldı.

Zübeyde Hanım’ın Anneler Günü’nü kutlayarak konuşmasına başlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeyrek, şunları söyledi:

“Bir evlat dünyaya getirdi ve o evlat bu güzel ülkeyi kurtardı. Sonra kendi annemin ve sizlerin ellerinden öpüyor, Anneler Günü’nüzü kutluyorum. Biz Manisa merkezde Semih Balaban, Gülşah Durbay başkanlarımız ile gece gündüz demeden Manisa’mın hak ettiği değere ulaşması için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Sizleri çok seviyorum, çok mutlu olun, çok eğlenin, gülen yüzleriniz solmasın.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.