İSTANBUL (AA) - NN Hayat ve Emeklilik ile bireysel emeklilik sözleşmesine ek katkı payı ödeyerek geleceğe yatırım yapanlar, Teknosa hediye çeki kazanma şansı yakalıyor.

Şirket açıklamasına göre, dünyanın köklü sigorta ve yatırım yönetimi şirketlerinden NN Group bünyesinde faaliyet gösteren NN Hayat ve Emeklilik, bireysel emekliliğine (BES) yatırım yaparak geleceğe daha güvenli adım atmak isteyenler için yeni bir kampanya hazırladı. Buna göre, NN Hayat ve Emeklilik'te bireysel emeklilik sözleşmesine 25 bin TL ve üzeri ek katkı payı ödemesi gerçekleştirenler, Teknosa'dan hediye çeki kazanma şansı elde edecek.

Kampanyaya hem mevcut bireysel emeklilik hesabı sahipleri hem de BES'e yeni başlayanlar katılabilecek. Katılımcılar arasındaki sıralamada en fazla ek katkı payı ödemesi yapan ilk 3 kişiye 20 bin TL Teknosa hediye çeki, ikinci 3 kişiye 10 bin TL Teknosa hediye çeki ve üçüncü 3 kişiye de 5 bin TL Teknosa hediye çeki verilecek. En fazla ödeme yapan 9 kişiye toplamda 105 bin TL değerinde Teknosa hediye çeki dağıtılacak. Kampanya 10 Temmuz-10 Eylül 2023 tarihleri arasında toplu ödeme yapanlar için geçerli olacak.

Tüm BES işlemleri App Store ve Google Play üzerinden indirilebilen "NN Senin Mobilin" uygulaması ile daha hızlı ve kolay gerçekleştirilebiliyor.

NN Hayat ve Emeklilik Acenteleri ve ING Bank Şubeleri'nden Bireysel Emeklilik Sistemi’ne başvuru yapılabiliyor. Halen BES sözleşmesine sahip olanlar ise katkı payı artışı, fon dağılımı değişikliği gibi BES ile ilgili işlemlerini NN Senin Mobilin uygulaması ve internet şubeden gerçekleştirebiliyor.