WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

TÜBİTAK finalistlerinden İl Müdürü Çalışkan’a ziyaret

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda 5 proje ile bölge finallerine katılma hakkı kazanan Karaman Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğretmen ve öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan’ı makamında ziyaret etti.

TÜBİTAK finalistlerinden İl Müdürü Çalışkan’a ziyaret
Paylaş:

Ziyarette, Karaman BİLSEM Müdürü Rahman Mazılıgüney yürütülen projeler ve öğrencilerin elde ettiği dereceler hakkında bilgi verdi. Müdür Mehmet Çalışkan, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin nihai hedefinin "yetkin ve erdemli bireyler yetiştirmek" olduğunu belirterek, yetkinliğin bilgi ve becerilere sahip olmayı, erdemin ise ahlakî olgunluğu ve övülen meziyetleri kapsadığını ifade etti.

Çalışkan, günümüzde eğitimin yalnızca sınıf ortamıyla sınırlı kalamayacağını, öğrencilerin bilgi ve beceriyi sosyalleşerek çevreyle bütünleştirmesi gerektiğini vurguladı. Bu tür proje tabanlı çalışmaların öğrencilerin kişisel ve akademik gelişimine büyük katkı sağladığını belirtti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.