WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Al Sani, Umman ve İranlı mevkidaşlarıyla bir araya geldi

Tahran, 18 Mayıs (Hibya) – Katar Başbakan ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman bin Casim Al Sani, Umman Dışişleri Bakanı Badr bin Hamad bin Hamud El Busaidi ve İran İslam Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Dr. Abbas Araghchi ile görüştü.

Al Sani, Umman ve İranlı mevkidaşlarıyla bir araya geldi
Paylaş:

Katar Başbakan ve Dışişleri Bakanı Casim Al Sani, Tahran'da Umman Sultanlığı Dışişleri Bakanı Badr bin Hamad bin Hamud El Busaidi ve İran İslam Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Dr. Abbas Araghchi ile bir araya geldi.

Görüşmede, Umman arabuluculuğu kapsamında ABD ile İran İslam Cumhuriyeti arasında Maskat'ta gerçekleştirilen görüşmelerde son durum ele alındı.

Bu bağlamda, Al Sani, Katar Devleti'nin ABD ile İran'ın, bölge genelinde güvenliği, istikrarı ve barışı güçlendiren, bölgesel iş birliği ve diyaloğu yeni seviyelere taşıyan adil, kalıcı ve bağlayıcı bir anlaşmaya varması yönündeki umudunu dile getirdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.