İSTANBUL (AA) - Sigortam.net, doktorlara ve akademisyenlere kendi üzerlerine kayıtlı araçlarının kaskosunu yüzde 25’e varan indirim avantajı ile yaptırma fırsatı sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Sigortam.net, tüketicinin kasko fiyatlarındaki artıştan en az seviyede etkilenmesi için hayata geçirdiği özel kampanyalarına devam ediyor.

Anlaşmalı olduğu 24 sigorta şirketinin tekliflerini en hızlı şekilde sıralayan ve müşterinin ihtiyaçları doğrultusunda en önemli teminatları da göz önüne alarak "düşük fiyat, geniş kapsam ve fiyat-performans dengesi açısından önce çıkan" olmak üzere 3’lü bir kart sistemi sunan Sigortam.net, kampanya kapsamında doktorların ve tüm akademisyenlerin kendi ihtiyaçlarına uygun kaskoyu seçmelerini ve yüzde 25’e varan indirim ile satın almalarını sağlıyor.

İlgili meslek gruplarına mensup Sigortam.net müşterileri, hem Sigortam.net web sitesinden hem de 444 24 00 numarası ile tele-satış kanalı üzerinden yaptıracakları kasko poliçeleri için bu kampanyadan yararlanabiliyor.

Söz konusu indirimi elde edebilmek için, doktorların ve akademisyenlerin poliçe alımının ardından 24 saat içinde, Sigortam.net whatsapp hattına meslek kartı ile araç plakalarını gönderilmesi yeterli oluyor.