WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Salihli'de dere yatağı üzerinde temizlik çalışması yapıldı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Salihli'ye bağlı Poyrazdamları Mahallesi’nde dere temizlik çalışması yaparak bölgedeki tarım arazilerini yağışlı havalarda meydana gelebilecek taşkınlara karşı koruma altına aldı.

Salihli'de dere yatağı üzerinde temizlik çalışması yapıldı
Paylaş:

Çalışma kapsamında, dere yatağı üzerinde biriken zararlı maddeler, suyun akışını bozacak olan çöpler temizlendi.

Yürütülen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Poyrazdamları Mahalle Muhtarı Nejat Çam, “Bilindiği gibi iklim dengesi bozulduğundan geçen yıl bu bölgede büyük sıkıntılar yaşadık. Yaşanan aşırı yağış, yolda büyük deformasyonlara yol açtı. Bu derenin uzunluğu yaklaşık 10 kilometre. Birden fazla bağlantısı var. Yağış olunca dağlardan gelen sular bu derede toplanıyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek’in katkılarıyla bu sıkıntımız bitmek üzere. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```