Haliliye Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sürdürdüğü ve 712 hanede 3 bin 248 vatandaşa ulaştırılan Aşevi hizmeti, vatandaşların gönüllerine dokunuyor. 

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, “Dayanışmanın ve Paylaşmanın Kalbi” sloganıyla yürüttüğü faaliyetlerle vatandaşların hayır duasını alıyor. 

Başkan Mehmet Canpolat’ın “Gönüllere Dokunacağız” sözleriyle çalışmalarını titizlikle sürdüren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Bünyesindeki Sosyal Market, Giyim Market, Glutensiz Ekmek Fırını, Evde Bakım Hizmeti ve hanelere ulaştırılan çeşitli yardımlarla vatandaşların gönüllerine dokunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, günlük olarak devam ettirdiği Aşevi hizmetiyle de yürekleri ısıtıyor. Günlük olarak dağıtılan sıcak yemek yardımından yararlanmak isteyen ihtiyaç sahibi ailelerin başvurusunun ardından komisyonca tespiti yapılan 712 haneye yılın 365 günü sıcak aş ulaştırılıyor. Aşevi hizmetinden yararlanan 712 hanede 3 bin 248 vatandaşa günlük olarak ekipler tarafından kapı kapı dağıtılan sıcak yemekleri verilirken, bir önceki gün bırakılan boş sefer kapları da yeniden toplanıyor. Sıcak yemeğin sofralardan eksilmediği Aşevi hizmetinden yararlanan vatandaşlar, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve ekibine hayır dualarıyla teşekkür ediyor. 

Öte yandan, Aşevi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların ise “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla bilgi alabileceği ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü İdari Binasından başvuru oluşturabilecekleri kaydedildi.