WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Tajani: Atık üzerinden çıkar sağlayanlara karşıyız

Roma, 22 Mayıs (Hibya) - İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, Sicilya’da atık yakma tesisleri inşa etme kararı alan Renato Schifani’ye destek açıklaması yaptı.

Tajani: Atık üzerinden çıkar sağlayanlara karşıyız
Paylaş:

İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Tajani, cesur ve doğru bir kararla Sicilya’da atık yakma tesisleri inşa etme kararı alan Renato Schifani’ye yönelik yeni ölüm tehditleri karşısında kendisinin yanında olduğunu söyledi.

Gelişimi hedefleyen bu kararlarını ve yasallıktan yana duruşunu desteklediklerini belirten Tajani, “Atık üzerinden çıkar sağlayanlara karşıyız.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.