Hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında, Siverek Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mehmet Hüseyin Elik ve Siverek İlçe Sağlık Müdürü Dr. Bilal Yıldız İlçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek Hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesine yönelik görüş alışverişinde bulundular.

Sağlık Müdürü Solmaz;

Yaklaşık üç yüz bin nüfusa hizmet veren 210 yataklı hastanemizde 35 yoğun bakım yatağımızla Siverek halkına hizmet vermekteyiz. Siverek ilçemiz ilimizin en büyük ilçesi olup hastanemiz bu potansiyeliyle ihtiyacı karşılamaktadır.

Başkanlarımız ve Hastane idarecilerimiz ile Hastanemizde revize edilmesi planlanan Fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesi, Acil servis sarı ve kırmızı alanların genişletilmesi ve Yeni Doğan Yoğun Bakım sayısının arttırılması çalışmaları için yerinde inceleme ve istişareler yapıldı. Kısa süre içerisinde tadilat çalışmalarımız başlayacaktır.

Hastanemizde çeşitli branşlarda hizmet verilmekte hem dâhili hem cerrahi branşlarda hem randevulu hem randevusuz hasta muayene edilmektedir. Acil uzmanı ve pratisyen hekimler Acil serviste her gün 7-24 hizmet vermektedir. Bununla birlikte nöbetçi Çocuk (pediatri) uzmanı ve nöbetçi dâhili uzmanlarımız hastanemizde 7/24 hizmet vermektedir.MR, Tomografi, kemik dansimetre, mamografi ve röntgenlerimiz hizmet vermektedir. Bütün çalışmalarımız kalitemizi yükselterek Siverek halkına daha fazla hizmet üretmektir” dedi.