WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Zakharova: Dağıstan, Rusya’nın en canlı ve çeşitli bölgelerinden biri

Moskova, 27 Mayıs (Hibya) - Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, Dağıstan’ın çok kültürlü yapısına ve uluslararası ilişkilerine dair açıklama yaptı.

Zakharova: Dağıstan, Rusya’nın en canlı ve çeşitli bölgelerinden biri
Paylaş:

Zakharova, 30’dan fazla etnik grup ve 60’tan fazla milletin yaşadığı Dağıstan’ın, Rusya’nın en canlı ve çeşitli bölgelerinden biri olduğunu vurguladı.

Dağıstan’ın uluslararası alanda da aktif bir rol üstlendiğini belirten Zakharova, bölgenin şu anda 62 ülkeyle ilişki yürüttüğünü ifade etti. Zakharova, bu ilişkilerin öncelikli olarak Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT), Avrasya Ekonomik Birliği (AEB) ile Güney ve Güneydoğu Asya ülkeleriyle iş birliğine odaklandığını kaydetti.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.