WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
KÜLTÜR - SANAT

“Töre” oyunu sanatseverlerle buluştu

Erzincan, 30 Mayıs (Hibya) – Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Tiyatro Kulübü tarafından , Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde “Töre” adlı oyun sahnelendi.

“Töre” oyunu sanatseverlerle buluştu
Paylaş:

EBYÜ Tiyatro Kulübü tarafından sahnelenen “Töre” adlı tiyatro oyunu, Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu. Etkinlik, üniversite öğrencilerinden ve davetlilerden yoğun ilgi gördü.

Turgut Özakman’ın kaleme aldığı eserin yönetmenliğini Ahsen Doğan, sanat yönetmenliğini ise kulübün akademik danışmanı Prof. Dr. Serap Uzuner Yurt üstlendi.

Gösterime, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük ve Prof. Dr. Çağrı Çırak’ın yanı sıra çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Gösterim sonunda konuşan Prof. Dr. Serap Uzuner Yurt, oyunun hazırlanmasında emeği geçen öğrencilere ve üniversite yönetimine teşekkür ederek, tüm sanatseverlere destekleri için şükranlarını sundu. Oyunun sonunda izleyiciler, oyuncuları dakikalarca ayakta alkışladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.