" 'Love Like This' gurur duyduğum ve tüm dünyanın duyması için heyecanlandığım bir yaz melodisi. Şu anda yakında çıkacak olan yeni albümüm üzerinde çalışıyorum ve herkesin sırada ne olduğunu görmesi için sabırsızlanıyorum," dedi ZAYN.

Hayranlar, ZAYN'in sosyal medyada ilk kez paylaştığı ve büyük bir ilgiyle karşılanan, sadece tanıtımları 150 milyondan fazla görüntülenen albümünden bu yana ZAYN’i merakla bekliyorlar.  Geçtiğimiz hafta ZAYN, yaklaşık 6 yıl sonra ilk kez bir podcast'e katılarak interneti yeniden ateşe verdi. Rolling Stone, Billboard, BBC, NME gibi yayın organlarının Zayn'in dönüşünü memnuniyetle karşılamasıyla bölüm viral oldu ve dünya çapında medyada yer aldı.    

Billie Eilish - ‘What Was I Made For?’

Oscar, Altın Küre ve birçok GRAMMY® Ödülü sahibi Billie Eilish, Greta Gerwig'in yazıp yönettiği, başrollerinde Barbie ve Ken rollerinde Margot Robbie ve Ryan Gosling'in yer aldığı, uzun metrajlı film Barbie'den "What Was I Made For?" parçasını yayınladı. 

"What Was I Made For?", Billie Eilish tarafından Barbie için özel olarak bestelendi ve parçanın prodüksiyonunu kardeşi FINNEAS ile birlikte Los Angeles'taki stüdyosunda gerçekleştirdi. Parça, film boyunca önemli sahnelerin arka planında yer alırken, filmin mesajını ve duygusunu vurguluyor. Parça aynı zamanda Eilish tarafından yönetilen resmi bir müzik videosuyla birlikte yayınlandı. Şarkıyı ve klibi hazırlarken Eilish hayranlarına "Size karşı dürüst olmak gerekirse, tüm bunlar gerçekten ihtiyacım olan bir zamanda gerçekleşti. Bunun için çok minnettarım" dedi. 

INJI: “LFG”

 Elektronik-pop'un yükselen yıldızı INJI, UMG etiketiyle ilk EP'si LFG'yi yayınladı. Bu 7 parçalık çalışma, daha önce yayınlanan 'GASLIGHT', 'BORED', 'MADELINE' ve 'UNTZ UNTZ' single'larının yanı sıra daha önce duyulmamış üç dans pisti hitini daha içeriyor. 

Eğlenceli ve akılda kalıcı olan LFG, INJI'nin elektronik müziğe karşı tavrını, kendine özgü sözleri ve alaycılığıyla özetliyor. INJI, yepyeni EP’sini şöyle açıklıyor:

"Bu EP hissettiğinizden daha mutlu, daha enerjik, daha özgüvenli ve iyimser hissettirmeyi amaçlıyor. Sizi kıkırdatacak, yüzünüze bir gülümseme yerleştirecek, şarkı sözlerini ezberlemenizi, çığlık atmanızı ve yatak odanızda zıplamanızı sağlayacak.”

Türkiye'de doğup büyüyen INJI (İnci Güran), TikTok'ta ilk patlamasını ABD'de üniversite okurken bağımsız olarak yayınladığı hit şarkısı 'GASLIGHT' ile yaptı. Elektronik bir vuruşla desteklenen pop'uyla kendine bir isim yapan 'GASLIGHT', 3 milyondan fazla kreasyon ve 6 milyardan fazla görüntülenmesiyle TikTok listelerinde ilk 10'a ulaştı. O zamandan beri INJI, dört adet viral single’ını önceden yayınladığı ve yepyeni üç heyecan verici parçayı içeren ilk EP’si için çalıştı.