Milli Savunma Bakanlığı (MSB)’den yapılan açıklamaya göre; NATO Müttefik Hava Kuvveti Komutanlığı tarafından Artırılmış Teyakkuz Faaliyetleri ile eş güdümlü yürütülmekte olan Esnek Caydırıcılık Seçenekleri kapsamında NATO hava sahasında (Romanya üzerinde) planlanan eğitim faaliyetine Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na ait 2 adet F-16 ve 1 adet KC-135R Tanker uçakları ile katılım sağlandı.
Hibya Haber AjansıNATO hava sahasında eğitim faaliyetine Türk uçakları katıldı
NATO hava sahasında planlanan eğitim faaliyetine Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na ait 2 adet F-16 ve 1 adet KC-135R Tanker uçakları katılım sağladı.
Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.