WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Xi Jinping: Halkın refahını sağlamak, en büyük başarım

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, “Halkın refahını sağlamak, en büyük siyasi başarım. Halkın ne düşündüğünü düşünmeli, neye acil ihtiyacı varsa onu önceliklendirmeli, insanların hayatını daha mutlu ve müreffeh kılmalıyız.” dedi.

Xi Jinping: Halkın refahını sağlamak, en büyük başarım
Paylaş:

Halk kelimesi, Cumhurbaşkanı Xi’nin yüreğinde çok önemli bir yer tutar. 2012 yılından beri Xi Jinping, fabrikalar ve tarlalar gibi halkla temas kurabileceği farklı yerlerde yüzden fazla kez incelemelerde bulunarak halkı en yakından ilgilendiren konular hakkında bilgi aldı.

Xi Jinping, “Her zaman halkla gönül gönüle olmalı, halkla birlikte sıkıntıya katlanmalı ve birlikte mücadele etmeli, gece gündüz demeden çalışmalı, azimle görev yapmalı, tarihe ve halka layık bir sınav kâğıdı sunmak için gayret göstermeliyiz.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.