WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Dar, Pakistan’ın sorumluluk sahibi bir nükleer devlet olduğunu söyledi

İslamabad, 16 Haziran (Hibya) - Pakistan Dışişleri Bakanı Muhammad Ishaq Dar, Pakistan’ın sorumluluk sahibi bir nükleer devlet olduğunu belirterek, “Nükleer ve füze programlarımız yalnızca ulusal savunma ve güvenlik içindir.” dedi.

Dar, Pakistan’ın sorumluluk sahibi bir nükleer devlet olduğunu söyledi
Paylaş:

Pakistan Dışişleri Bakanı Dar, Pakistan’ın sorumluluk sahibi bir nükleer olduğunu ifade etti.

Nükleer ve füze programlarının yalnızca ulusal savunma ve güvenlik için olduğunu söyleyen Dar, “Pakistan, İsrail'e yönelik bir nükleer saldırı konusunda herhangi bir açıklama yapmadı. Bu tür yanıltıcı ve yanlış bilgiler ulusal çıkarlara zarar verebilir.” dedi.

Dar, bu tür hassas konularda sorumsuz yorumlar ve yanlış haberlerin yalnızca kamuoyunu yanıltmakla kalmadığını, aynı zamanda Pakistan'ın uluslararası itibarını da etkileyebileceğini dile getirdi.

Dar, “Tüm mahalleler dikkatli olmalı ve doğrulanmış bilgilere güvenmelidir.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.