WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Muş Belediyesi kaçak ahırları kaldırdı

Muş, 17 Haziran (Hibya) - Muş Belediyesi, Yeni Mahalle'de bulunan İstanbul Evleri bölgesinde kötü koku ve çevre kirliliğine neden olan kaçak ahırları kaldırttı.

Muş Belediyesi kaçak ahırları kaldırdı
Paylaş:

Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, kamuya ait alanlara daha önce izinsiz şekilde kurulan çadır, baraka ve ahırların çevre ve görüntü kirliliğine yol açtığı tespit edildi.

Kötü koku ve kaçak yapılaşma nedeniyle mahalle sakinlerinden gelen şikayetler doğrultusunda harekete geçen ekipler, yapı sahiplerini bilgilendirerek söz konusu yapıları bölgeden kaldırdı.

Muş Belediyesi yetkilileri, daha temiz, düzenli ve yaşanabilir bir kent için denetim ve temizlik çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.