Sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yaptığı saha gezileriyle sorunları yerinde inceliyor. Sabah alan gezilerini gelenek haline getiren Başkan Baydilli, teknik ekibiyle birlikte Esentepe ve Karşıyaka Mahallesi’nde inceleme yaptı.

 

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Esentepe Mahallesinde başlatılan bordur boyama çalışmalarını inceleyen Başkan Baydilli, mahallede yapılan çalışmalar hakkında birim müdürlerinden bilgi aldı. Daha sonra Karşıyaka Mahallesi’nde geçen Başkan Baydilli burada yapılacak olan okuma evi alanında inceleme yaptı. Okuma evinin en kısa sürede tamamlanacağının müjdesini verdi.

 

Her fırsatta ilçedeki sorunlarla bizzat yerinde görerek gidermeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Baydilli, tüm mahallelere dokunduklarını ve sorunları yerinde tespit ettiklerini söyledi.

 

Başkan Baydilli, "Başkan yardımcılarımız ve teknik müdürlerimizle birlikte sabah mesaimize erkenden başlayıp mahallelerimizi geziyoruz. Bugün Esentepe ve Karşıyaka Mahallemizde incelemelerde bulunduk. Esentepe Mahallemizde başlatılan Bordür boyama çalışmalarını inceledik. Karşıyaka Mahallemize kazandıracağımız Okuma evimizin alanında inceleme yaptık. İnşallah en kısa sürede tamamlayıp gençlerimizin hizmetine sunarız. Biz ekip olarak ilk günden bu yana hep sahadayız. Sahada sorunları yerinde görüp çözümü noktasında çalışma başlatıyoruz” dedi.

 

Öte yandan Başkan Metin Baydilli alan gezilerinde esnaf ve vatandaşlarla da sohbet ederken, taleplerini dinleyip not aldı.