Şehitlik Çamlık Düğün, Toplantı ve Konferans Salonu ile Hacı Bekir Sofrası’nın işletmecisi olan Hacı Bekir Yaşar beş yıl aradan sonra tekrar Şehitlik çamlık ile sektöre giriş yaptı.

 

1979 yılından beri Sektörün önde gelen isimlerinden Hacı Bekir Yaşar, yaklaşık 100 kişiyi bünyesinde çalıştırdığı Şehitlik Çamlık Düğün, Toplantı ve Konferans Salonu ara verdiği sektöre yeniden geri döndü.

 

Şahitlik Çamlıkta basın mensuplarıyla bir araya gelen Hacı Bekir Yaşar, 1979’dan beri olduğu Düğün, toplantı ve konferansın yer aldığı Şehitlik çamlık sektörünü tekrar başladığını belirti.

 

1979’DAN BERİ HİZMET VERİYORUZ

 

Bir çok kişinin düğünü burada yaptığını belirten, Hacı Bekir Yaşar,”  Şanlıurfa'da eski Urfa evlerinde yapılan düğünleri çay bahçesini taşıdık, daha sonra düğün merkezine taşıdık. Türkiye'nin ve siyasetin gelişmesiyle Urfa'ya gelen bütün siyasilerimizi hizmet verdik. Sayın Cumhurbaşkanımız bu mekanda 3 defa ağırladık, Bakanlarımız diğer siyasi Başkanlarımız hepsini çok güzel hizmetlerimiz oldu. Harran’da 20 Bin kişiye iftar yemeği verdik.

Bizim işimiz sektördeki her iş gibi hakikaten çok önemli ve ciddi bir iş bugün Eyyübiye'de hastanesinde günde 80 tane doğum oluyorsa düğün salonları olan ihtiyaç ve düğüne olan ihtiyacın açık ve seçik bir şekilde rakam göstergesidir.  Ben de Şehitlik çamlıkta 1979'dan beri 2018'e kadar çok güzel emekler verdik çok güzel anlarımız oldu, çok güzel hizmetlerimiz oldu, ve insanlar bizden ayrılırken sevgiyle sevgiyle teşekkür etti.

Birçok kişinin düğününü bize biz yaptık ve bundan sonra torunlarınızın çocuklarınızın veya torunlarınızın düğünlerine biz yapacağız. Amerikan maceramız oldu New York'ta çok güzel bir yer açtık Arabistan'da Mekke'de lokanta açtık Ankara'da birkaç yerde anlaştığımız yerlerde var neticeleri tekrardan Şanlıurfa'ya geldik çünkü Şanlıurfa bizim için çok önemli Urfa'nın hangi taşını kaldırırsanız tarih yatar hangi tarihin arkasına bakarsanız hizmet yatar Allah'ın izniyle bizde bu hizmeti devam ettireceğiz dedi”

EFSANA GERİ DÖNDÜ

Basın İlan Kurumu (BİK) yönetim Kuruluna üyesi ve Urfanatik Gazetesi sahibi Tahir Gülebak,”Bekir bey teşekkürlerimizi sunuyorum yıllardır her daim basının yanında olmuş basın ve bütün arkadaşlarımın düğününe destek vermiş efsane geri döndü diyebiliriz”dedi.