vgası: Silah Sesleri Paniğe Neden Oldu
ŞANLIURFA – Haliliye ilçesine bağlı Süleymaniye Caddesi’nde akşam saatlerinde kardeşler arasında çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Edinilen bilgiye göre kavganın nedeni, dükkan kirası ve mülkiyet anlaşmazlığı.
İddiaya göre taraflardan biri, belinden çıkardığı silahla havaya ateş açtı. Silah seslerini duyan çevre esnafı ve vatandaşlar büyük panik yaşarken, diğer tarafın olay anında dükkân içerisine kaçarak canını zor kurtardığı öğrenildi. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadı.
Görgü tanıklarının ifadesine göre silahı ateşleyen şahıs, daha sonra silahı küçük bir çocuğa vererek olay yerinden uzaklaştırmak istedi. Ancak bu planı başarısız oldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, tarafları kısa sürede gözaltına aldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Haber videosu gelecek








