WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Türkan Şoray'dan SMA ve DMD hastası çocuklar için destek

Türkan Şoray, güneş gözlüğü ve fularını, türküca Sabahat Akkiraz ise bir şalını, Muratpaşa Belediyesi’nin SMA ve DMD hastası çocuklar yararına düzenlediği “Bir Nefes, Bir Gelecek” etkinliğinde açık artırmada satışa sunulmak üzere bağışladı.

Türkan Şoray'dan SMA ve DMD hastası çocuklar için destek
Paylaş:

“Bir Nefes, Bir Gelecek” adıyla Yalım Park’ta gerçekleştirilecek dayanışma gecesindeki müzayedeye sanat, edebiyat ve müzik dünyasından birçok değerli isim de destek verdi. Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray gözlük ve fularını, Türk Halk Müziğinin güçlü seslerinden Sabahat Akkiraz şalını, Tolga Çandar imzalı bir CD’sini ve kravatını bağışladı. Şairler Ahmet Telli, Şükrü Erbaş ve Ferruh Tunç da imzalı kitaplarını müzayedeye gönderirken ressam Prof. Dr. Orhan Cebrailoğlu’nun tablosu, sanat yazarı İbrahim Karaoğlu’nun bağışladığı Hayati Misman eserleri açık artırmada satışa sunulacak.

Yalım Park’ta gerçekleşecek program saat 18.30’da antika ve hatıra eşyalarının yer alacağı bir müzayedeyle başlayacak. Ardından saat 20.30’da VoSahne konseriyle gece devam edecek. Etkinlikten elde edilecek tüm gelir, valilik onaylı kampanyalar kapsamında, SMA ve DMD hastası çocukların tedavi giderlerine aktarılacak.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.