WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Hatay'da Deprem ve Tedarik Zinciri ilişkisi masaya yatırıldı

Hatay, 27 Haziran (Hibya) - Hatay Sanayici ve İşadamları Derneği (HASİAD), İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) tarafından yürütülen “Depremlerin Tedarik Zincirleri Etkileşim Analizi” başlıklı araştırma projesini duyurdu.

Hatay'da Deprem ve Tedarik Zinciri ilişkisi masaya yatırıldı
Paylaş:

2023 yılında yaşanan büyük depremlerin sadece can ve mal kaybı ile sınırlı kalmayıp, ulusal ve uluslararası tedarik zincirlerini de ciddi şekilde etkilediğine dikkat çeken Hatay Sanayici ve İşadamları Derneği (HASİAD), bu konuda yürütülen önemli bir bilimsel çalışmayı kamuoyuna duyurdu.

İstanbul Teknik Üniversitesi’nden proje yürütücüsü Doç. Dr. Semanur Soyyiğit, araştırmacı Prof. Dr. Tüzin Baycan, Doç. Dr. Suat Tüysüz ve Doç. Dr. İbrahim Tuğrul Çınar tarafından yürütülen “Depremlerin Tedarik Zincirleri Etkileşim Analizi” başlıklı araştırma projesi çerçevesinde hazırlanan kapsamlı veri ve analizler HASİAD üyeleriyle paylaşıldı.

HASİAD tarafından yapılan açıklamada, çalışmalarıyla önemli bir farkındalık oluşturan ve veriye dayalı çözüm önerileri sunan akademisyenlere teşekkür edilerek, projede görev alan bilim insanlarının başarılarının devamı dilendi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.