WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Katar İsrailli bakanın Batı Şeria’ya ilişkin açıklamalarını kınadı

Doha, 2 Temmuz (Hibya) – Katar Dışişleri Bakanlığı, İsrail Adalet Bakanı Yariv Levin’in işgal altındaki Batı Şeria'nın ilhakı konusunda yaptığı açıklamaları kınadı.

Katar İsrailli bakanın Batı Şeria’ya ilişkin açıklamalarını kınadı
Paylaş:

Bakanlık, İsrail Adalet Bakanı Yariv Levin’in işgal altındaki Batı Şeria'nın ilhakı konusunda yaptığı açıklamaların kınandığını bildirdi.

Katar’ın bu açıklamaları, işgalin yerleşimci, sömürgeci ve ırkçı politikalarının bir uzantısı ve uluslararası hukukun ve Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi Kararı 2334'ün açık bir ihlali olarak değerlendirdiği aktarıldı.

Bakanlığın, işgalin bölgesel güvenliği tehdit eden artan ve tehlikeli politikalarına karşı koymak için uluslararası toplumun dayanışmaya acil ihtiyaç duyduğunu vurguladığı belirtildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.